burning kaarsen Voor je medewerkers, klanten of relaties

Op zoek naar een origineel kerstcadeau? BougieBougie helpt je uit de brand

Verras je medewerkers, klanten of relaties komende kerst met kaarsen.

Geef een kerstcadeau vol warmte en gezelligheid met een (speciaal op maat gemaakt) BougieBougie kaarsencadeau.

bougiebougie in je kerstpakket

Origineel, kleurrijk en symbolisch

Bijna iedereen brandt wel eens kaarsen, ze brengen licht en daarmee veel sfeer in huis. Geen wonder dat ze populair zijn, zeker tijdens de feestdagen. Een perfect kerstcadeau dus. In onze kerstcatalogus vind je allerlei leuke kaarsencadeaus.

Een pakket op maat?

Laat BougieBougie een speciale set kaarsen voor jouw bedrijf samenstellen. Kaarsen in de kleur van je huisstijl mét een kandelaar? Een kaartje met je eigen logo inclusief een kerstwens? In kerstpapier of een geschenkdoos met jouw logo? Thuis laten bezorgen? Alles is mogelijk. Mail je wensen en budget en je ontvangt vrijblijvend een offerte.

Geef een kaarsenabonnement

Met een BougieBougie kaarsenabonnement wordt er elke maand (of elk kwartaal) een setje kaarsen bezorgt bij je medewerkers of relaties met jouw bedrijf als afzender. Een super kerstcadeau waarvan ze nog een paar (donkere) maanden nagenieten.

BougieBougie Giftcard

Laat je medewerkers zelf hun cadeau uitkiezen met een cadeaukaart, die ze kunnen verzilveren op BougieBougie.nl. De cadeaubon kan in jouw huisstijl ontworpen worden en met elk gewenst bedrag vanaf Euro 15,- incl. BTW.