burning kaarsen Voor je medewerkers, klanten of relaties

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? BougieBougie helpt je uit de brand

Verras je medewerkers, klanten of relaties eens met kaarsen.

Geef een cadeau vol warmte en gezelligheid met een (speciaal op maat gemaakt) BougieBougie kaarsenpakket.

Ook een prachtig cadeau voor kerst.

Origineel, kleurrijk en symbolisch

Bijna iedereen brandt wel eens kaarsen, ze brengen licht en daarmee veel sfeer in huis. Geen wonder dat ze populair zijn. Een perfect relatiecadeau of zakelijk kerstpakket dus. Stuur eens een bosje kaarsen naar je collega, die met een burn-out thuis zit of wat lichtjes naar je medewerker die een dierbare heeft verloren.

Een (kerst)pakket op maat?

Laat BougieBougie een speciale set kaarsen voor jouw bedrijf samenstellen. Kaarsen in de kleur van je huisstijl mét een kandelaar? Een kaartje met je eigen logo inclusief een (kerst)wens? In pakpapier of een geschenkdoos met jouw logo? Thuis laten bezorgen? Alles is mogelijk. Mail je wensen en budget en je ontvangt vrijblijvend een offerte.

Geef een kaarsenabonnement

Met een BougieBougie kaarsenabonnement wordt er elke maand (of elk kwartaal) een setje kaarsen bezorgt bij je medewerkers of relaties met jouw bedrijf als afzender. Een super cadeau waarvan ze nog een paar (donkere) maanden nagenieten.

BougieBougie Giftcard

Laat je medewerkers zelf hun cadeau uitkiezen met een cadeaukaart, die ze kunnen verzilveren op BougieBougie.nl. De cadeaubon kan in jouw huisstijl ontworpen worden en met elk gewenst bedrag vanaf Euro 15,- incl. BTW.