Bougie Bougie Keep the fire burning

Verzenden & retourneren

Lees hier alles over het verzenden en retourneren.

Bestellen en betalen

Met het plaatsen van een bestelling en het aanklikken van de knop ‘bestelling plaatsen’ ga je een betaalverplichting aan. De bijkomende verzendkosten zijn werkelijke kosten voor brievenbuspost en pakketpost.

 

Verzending en levering

Na ontvangst van je bestelling verzendt BougieBougie meestal de volgende dag, maar uiterlijk binnen 4 werkdagen. Mocht je nou veel haast hebben, laat het weten dan proberen we het sneller op de bus te doen.

Voor de verzending van alle artikelen werken we samen met Postnl.

 

Binnen Nederland

Het verzendtarief wordt aan de hand van gewicht, formaat en/of waarde danwel per brievenbuspost, danwel pakketpost verzonden.

  • brievenbuspost € 4,25 | overkomstduur 1 tot 4 werkdagen.
  • pakketpost tot 10 kilo € 6,95 | overkomstduur 1 tot 2 werkdagen.

Let op!

Postnl werkt niet meer met ‘niet thuis briefjes’. Dus check zelf of het pakket is aangekomen, afgeleverd is bij de buren of bij een Postnl-punt.

 

Binnen Europa

Voor België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Spanje, Zweden

  • pakketpost tot 10 kilo € 13,- inclusief Trakc & Trace | overkomstduur kan je checken op de website van Postnl.

Armenië, Azerbeidzjan, Cyprus, Georgië, Kazachstan, Albanië, Andorra, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Estland, Noorwegen en 27 andere regio’s

 

Verpakken

We proberen de kaarsen zo goed mogelijk te verpakken in zo veel mogelijk duurzame, papieren, gerecycled en reeds gebruikt verpakkingsmateriaal.

Je hebt de mogelijkheid om je bestelling te laten versturen in een reeds gebruikte verpakking, dan gaat er 0,50 euro af van je verzendkosten, dit geldt alleen voor de pakketjes. De brievenbuspakketjes verzenden we wel in nieuwe doosjes, want die moeten door de brievenbus passen.

Ondanks dat we onze best doen alles goed te verpakken, kan het zijn dat er kaarsen breken. Als dat het geval is, zou je dan een foto kunnen maken en mailen naar mail@bougiebougie.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om het op te lossen.

 

Bedenktijd, herroeping en retourneren

Als de bestelling niet aan je wensen voldoet, dan kun je, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen ruilen of retour zenden. Neem zo snel mogelijk contact met BougieBougie op via mail@bougiebougie.nl. Je ontvangt dan instructies voor de retourzending per mail.

Als deze instructies in acht worden genomen en het artikel verkeert in goede, originele staat, dan worden de aankoopwaarde en verzendkosten binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggeboekt. Kosten voor de retourzending zelf zijn voor de klant.

BougieBougie behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te compenseren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van de retourzending is beschadigd.

BougieBougie behoudt zich ook het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.

 

Klachten

Heb je een klacht over een artikel dat je bij BougieBougie gekocht hebt? Laat het ons weten via mail@bougiebougie.nl. Voorzie je mail van een duidelijke omschrijving en eventueel een foto. We nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op. In overleg bepalen we wat redelijk en wenselijk is.

 

Annuleren

Een (deel van een) bestelling kan zonder opgaaf van reden geannuleerd worden na betaling. Dit kan alleen als verzending nog niet plaatsgevonden heeft. Het aankoopbedrag wordt minus de administratie- en transactiekosten (2,95) binnen 5 dagen terugbetaald. Eventueel gemaakte betaalkosten worden niet teruggeboekt.

 

Garantie

BougieBougie staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

 

Overmacht

BougieBougie is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan bedrijfsstoringen bij BougieBougie of transportstagnatie.

 

Privacy

BougieBougie geeft geen persoonsgegevens van klanten aan derden door. Wij gebruiken klantgegevens alleen ten behoeve van het verwerken van de bestellingen. De site plaatst Cookies. U kunt hiervoor al dan niet toestemming geven.

 
Prijzen

Alle prijzen op deze website zijn in euro’s inclusief BTW. Als je een factuur inclusief BTW wil ontvangen dan is dat mogelijk, stuur dan een mailtje naar mail@bougiebougie.nl. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten. Aangezien in uitzonderlijke gevallen twee bestellingen elkaar kunnen kruizen op de website, kan het voorkomen dat meerdere mensen hetzelfde artikel bestellen. De eerste koper heeft dan het eerste recht op dit artikel.

 
Aansprakelijkheid

BougieBougie aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van onze producten.

 
Afbeeldingen & teksten

Onze foto’s worden met grote zorgvuldigheid gemaakt. Het kan zijn dat de kleuren in de werkelijkheid afwijken van de weergave op je scherm. BougieBougie is niet aansprakelijk voor deze afwijkingen.

Alle afbeeldingen en teksten op onze site zijn eigendom van BougieBougie. Het is niet toegestaan om ze zonder onze toestemming te gebruiken voor andere doeleinden. Wil je ze gebruiken op je blog of in andere media, superleuk, laat het ons dan even weten.