burning bougie bougie

Over de kaarsen

Geef een cadeau vol warmte en gezelligheid met een (speciale op maat gemaakte) BougieBougie kaarsenset.

Origineel, kleurrijk en symbolisch.

 

Een kaarsenset op maat

Laat BougieBougie een speciale set kaarsen voor jouw bedrijf samenstellen. Wil je kaarsen in de kleur van je huisstijl of een set mét kandelaar, een kaartje met je eigen logo inclusief een kerstwens? Wil je het ingepakt in kerstpapier of in een geschenkdoos met jouw logo erop? Thuis laten bezorgen? Alles is mogelijk. Al vanaf 15 pakketjes, dus ook haalbaar voor kleine bedrijven en ondernemers. BougieBougie kan een kaarsenpakket samenstellen vanaf Euro 12,50 per pakket.

BougieBougie Giftcard

Laat je medewerkers zelf hun cadeau uitkiezen met een cadeaukaart, die ze kunnen verzilveren op BougieBougie.nl. De cadeaubon kan in jouw huisstijl ontworpen worden en met elk gewenst bedrag vanaf Euro 15,- .

Geef een kaarsenabonnement cadeau

Met een BougieBougie kaarsenabonnement wordt er elke maand (of elk kwartaal) een setje kaarsen bezorgt bij je medewerkers of relaties met jouw bedrijf als afzender. Een super kerstcadeau waarvan ze een paar (donkere) maanden kunnen genieten.

Wil je meer weten?

Mail je wensen en budget naar frederiek@bougiebougie.nl en je ontvangt vrijblijvend een offerte of bel naar: 0624503844. Kijk op: www.bougiebougie.nl voor meer inspiratie