Een bosje kaarsen
elke maand, voor een keertje
of als cadeau

Light up your day, of die van iemand anders, met een mooie set kaarsen. Gewoon, lekker makkelijk thuisbezorgd.

Krijg je geen genoeg van kaarsen branden? Neem dan een BougieBougie kaarsenabonnement, dan krijg je elke maand of elk kwartaal de mooiste kaarsen thuisgestuurd. Of geef een abonnement cadeau.

keep the fire burning light up your day

Onze beststellers

bougiebougie KAARSEN door de BRIEVENBUS

Wie wordt er nou niet blij van een mooie set kaarsen?

Maak de dag bijzonder met een mooie set kaarsen, of stuur iemand die het moeilijk heeft een lichtje, iemand die jarig is een cadeautje of iemand met een nieuw huis een beetje gezelligheid. Super makkelijk en de meeste kaarsensets passen zo door de brievenbus.

Wat jullie over BougieBougie zeggen

Ontzettend ontroerd

"Ik ontving jullie kaarsen en was echt ontzettend ontroerd! Door het gebaar en door de kaarsen. Prachtig zijn ze. Nu wil ik iemand een pakketje versturen van wie een naaste is overleden. Jouw kaarsen lijken me perfect!"

Edibe

Wat jullie over BougieBougie zeggen

Een topcadeau

"Ik geef graag kaarsen cadeau i.p.v. bijvoorbeeld een bloemetje. En ze worden altijd enthousiast ontvangen! Echt een topcadeau, Frederiek, heel leuk!”

Judith

Wat jullie over BougieBougie zeggen

Prachtige gedachten

"Ik ben groot fan van Bougie Bougie. Prachtige vormgeving en prachtige gedachten. Ik heb dankzij BougieBougie al meerdere malen iets kunnen zeggen dat op woordniveau niet te behalen valt. Ik wens dat meer mensen Bougie Bougie kennen.”

Kirsten

Wat jullie over BougieBougie zeggen

Persoonlijke touch

"Wij hebben bij BougieBougie de kandelaar met kaarsen aan onze teams gegeven. Hele fijne samenwerking en persoonlijke touch! De pakketjes waren mooi en verzorgd ingepakt en alles werd fijn op tijd geleverd. Een heel lief en leuk cadeau als blijk van waardering voor onze collega's."

Anouk

Directeur Fibbe

Wat jullie over BougieBougie zeggen

Mensen zijn heel verrast

"Ik ben zo blij dat ik ervoor gekozen heb om mijn relaties een kaarsenset van BougieBougie als kerstgeschenk toe te sturen. De kaarsen passen helemaal bij mijn motto en boodschap en de kaartjes en verpakking maken het helemaal compleet. Als ik terugkijk op de leuke reacties van mijn relaties, dan klopt mijn gevoel helemaal. Mensen zijn heel verrast. Frederiek dank je wel voor je hulp, het meedenken en het helemaal in orde maken!"

Suzan

Oprichtster Maak gewoon bijzonder

Wat jullie over BougieBougie zeggen

Heel tevreden

“Al heel vaak kaarsen besteld bij BougieBougie. Zowel voor mijzelf als om kado te doen. O.a. als kerstpakket op mijn werk. Ik ben altijd heel tevreden!“

Bramiene

Wat jullie over BougieBougie zeggen

Gevoel graag doorgeven

"Ik kreeg ze zelf van iemand en werd er zo blij van…. Ik geef dit gevoel graag door aan anderen die dit ook kunnen gebruiken."

Crina

Wat jullie over BougieBougie zeggen

Een feestje

"De kaarsen van BougieBougie zijn altijd een feestje om te geven en te krijgen. We bestellen vaker voor onze relaties kaarsen als (relatie)geschenk en ook als kerstgeschenk en de ontvangers zijn altijd enthousiast over het pakketje dat op de deurmat valt. Mooi verpakt en de kleurencombi’s zijn altijd top! Wil je dat je geschenk in de smaak valt bij jouw relaties? Bestel dan kaarsen bij BougieBougie. Succes gegarandeerd!"

Monique

Mede-eigenaar VA Buro

Wat jullie over BougieBougie zeggen

Stijlvol, origineel, flexibel en persoonlijk

"De vormgeving en aanpak van BougieBougie is stijlvol, origineel, flexibel en persoonlijk. In de samenstelling was alles mogelijk en eenvoudig uit te breiden. Ons personeel heeft dit intieme cadeau, inclusief de persoonlijke boodschap zeker gewaardeerd."

Gijs

Manager Operations

bougiebougie in je kerstpakket

Lichtpuntjes

Kan je zelf of een geliefde wel een lichtpuntje gebruiken? Laat een mooie set kaarsen bezorgen!

Wat is er nou symbolischer dan een lichtje branden voor iemand met wie het niet goed gaat of om een overleden dierbare te herdenken? Kaarsen geven licht, warmte en troost.

Origineel cadeautje voor jezelf of een ander

Mooie kaarsen zijn altijd fijn. Een bosje blij of juist een bosje troost. In de mooiste kleuren en vormen.

Lekker makkelijk

De meeste sets passen door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn. Een abonnement kun je maandelijks aanpassen of opzeggen.

Altijd verrassend

Naast de wisselende kleurrijke kaarsensets vind je in de webshop ook mooie kandelaars, bijzondere kaarsen en cadeausets.